HTML

Legénykonyha

Tükörtojás, halott állatok, megalázott növények. Benne van, hogy elbasszuk.

Friss topikok

Címkék

alkohol (6) bélszín (1) büfé (7) cb350 (2) cserna-szabó andrás (2) cukor (2) dráma (1) dugás (5) édesség (3) étel (6) étkezde (5) étterem (1) fakanál (4) falatozó (3) főzés (5) freud (1) haiku (3) halál (5) honda (1) ital (1) kolbász (2) kritika (3) lázár ervin (1) lecsó (4) legénykonyha (5) lencse (1) monológ (2) nyár (2) pác (1) pácolás (1) pálinka (1) panellakás (2) panellecsó (1) recept (4) rozé (1) szerelem (4) szex (2) tőgy (1) vacsora (1) vér (1) vita (1) Címkefelhő

Második konyhai alapvetés

2012.02.11. 12:00 kurtvonnegutemailcime

Kóstold meg a fűszert, mielőtt az ételbe porcióznád: vagy megkeseredett, vagy fahéj. Esetleg mind a kettő.(Különben meg hideg van, hideg a lófaszt.)

Szólj hozzá!

Az Atyaisten nem kap Hamburgert

2012.02.11. 11:46 kurtvonnegutemailcime

Tegnapelőtt előadást tartottam a Hrabalban a félbarna sörök természetéről egy korsó Gyöngéd Barbár fölött. Sikerem osztatlan volt és megismételhetetlen: jól mutatja ezt, hogy a purparlé végén megpróbáltam rávenni a Lőrit, ugyan járuljon oda a szintén zenész Szűcs…

1 komment

Első konyhai alapvetés

2012.02.06. 17:50 kurtvonnegutemailcime

Attól, hogy sört teszel bele, nem lesz jobb, csak kurvára keserűbb.

3 komment

süti beállítások módosítása