HTML

Legénykonyha

Tükörtojás, halott állatok, megalázott növények. Benne van, hogy elbasszuk.

Friss topikok

Címkék

alkohol (6) bélszín (1) büfé (7) cb350 (2) cserna-szabó andrás (2) cukor (2) dráma (1) dugás (5) édesség (3) étel (6) étkezde (5) étterem (1) fakanál (4) falatozó (3) főzés (5) freud (1) haiku (3) halál (5) honda (1) ital (1) kolbász (2) kritika (3) lázár ervin (1) lecsó (4) legénykonyha (5) lencse (1) monológ (2) nyár (2) pác (1) pácolás (1) pálinka (1) panellakás (2) panellecsó (1) recept (4) rozé (1) szerelem (4) szex (2) tőgy (1) vacsora (1) vér (1) vita (1) Címkefelhő

nemtom, ma nem főzök -

2013.07.20. 12:17 kurtvonnegutemailcime

- mert a csajom azt találta ki, hogy haragszik rám.

Van csajom. Elvileg vagyunk, de. És itt a de van, hogy a szövegkörnyezetben van egy de. Az van.

Nem értem, mondjuk a malacsültet sem értem, de az legalább létezik, átsül, fokhagymázódik. Humorizál. Egész sülteket akarok, nem hapcifalatot.

Mit szeretek az ételben? hogy nem akar semmit. hogy békében hagy. De szó szerint.

Buddhává tudom enni magam.

Mit szeretek az életben?

Hogy Isten tud lenni egy pacal. Például a Kispiac bisztróban, vagy mi a jóisten a neve, asszem Kispiac, ott adták az első pacalt, ami nem apámé, és pesten ízlett. De tényleg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legenykonyha2.blog.hu/api/trackback/id/tr215416106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása