HTML

Legénykonyha

Tükörtojás, halott állatok, megalázott növények. Benne van, hogy elbasszuk.

Friss topikok

Címkék

alkohol (6) bélszín (1) büfé (7) cb350 (2) cserna-szabó andrás (2) cukor (2) dráma (1) dugás (5) édesség (3) étel (6) étkezde (5) étterem (1) fakanál (4) falatozó (3) főzés (5) freud (1) haiku (3) halál (5) honda (1) ital (1) kolbász (2) kritika (3) lázár ervin (1) lecsó (4) legénykonyha (5) lencse (1) monológ (2) nyár (2) pác (1) pácolás (1) pálinka (1) panellakás (2) panellecsó (1) recept (4) rozé (1) szerelem (4) szex (2) tőgy (1) vacsora (1) vér (1) vita (1) Címkefelhő

Gasztrocoitus

2012.05.17. 14:18 Csák Gergely

Most, amikor az internetes öntudat a nemzeti közgép kormányát emlegeti és faszobrok merednek vörösen az éjszakába, ideje elgondolkoznunk, kedves barátaim, hogy milyen étkek illenek a punciba. - hoz.

A kérdés tudományos-közéleti és gasztronómiai vizsgálatot, majd cselekvési tervet igényel.

A különféle szempontokból való vizsgálat lépései: 

1. Megfigyelés. Mindenképpen meg kell néznünk néhány maszturbálós pornót, amelyben kreatív rendezők mindenféle dolgokat dugatnak jól táguló színésznőkbe, akik úgy csinálnak, mintha ezt élveznék. (Most kezd ez az egész rettenetes lenni,de ha már elkezdtük, nem hagyhatjuk abba...) Aki esetleg óvatosabb duhaj, annak Hrabalt és az Őfelsége pincére voltam című könyvet/filmet ajánljuk.

2. Személyes vizsgálat: ide tartozik a megfelelő partner kiválasztása, hacsak nem akarjuk a gasztrocoitális élvezeteket önző módon egymagunkban átérezni. A megfelelő partner jelen esetben nyitott minden malackodásra, tüzes vérű és arról ismerszik meg, hogy bármit megtesz értünk. (Jó tanács: ha ilyet találna, ne eressze!) Ezen kívül rugalmasan kezeli az extrém ötleteket is, mind szellemileg, mind testileg.

3. Közéleti vizsgálat. Az Emberi Erőforrás Minisztérium és a KDNP is azt szorgalmazza (nem utolsó sorban ez a meg nem értett zseni, Matolcsy György), hogy demográfiai katasztrófa elé nézünk, tehát sokasodnunk kell. Ezért a vizsgálat során gondoljunk arra, hogy a cselekmény (aktus) közben ne csak a vágy horgadjon fel bennünk, hanem a nemzeti érzelem is, ezért a megfelelő időben rántsuk ki az élelmiszert és toljuk be magunkat/a rendelkezésre álló hímet, hogy a közéleti-nemzetgazdasági szempontok is érvényesüljenek.

4. A közéleti vizsgálatba az is beletartozik, hogy kinyitjuk a pénztárcánkat és csakis olyan élelmiszert vásárolunk a gasztrocoitushoz, amely ár/érték arányban a megfelelő élvezeti szintet nyújtja, de utána is fogyasztható állapotban marad. (Sose lehessen tudni, mikor dőlnek be a görögök és velük hőn szeretett hazánk, amely nem lesz ugyan gyarmat, de éhes az igen.)

5. Gasztronómiai vizsgálat. Menjünk ki a piacra és győződjünk meg róla, hogy az adott élelmiszer valóban alkalmas-e a megjelölt célra, vagy csak színésznői bravúr és ilyet más nem tud csinálni. (Ha valami különösen gusztustalan pornót néztünk, akkor élből felejtsük el az extrém megoldásokat otthon, aztán nehogy olyan sérülések legyenek belőle, mint a villanykörtés esetnél).

A cselekvési terv része, hogy az adott élelmiszert megfelelően steril állapotba kell hozni, illetve a partnert elég felizgatott állapotba, hogy sikert érhessünk el.

Rossz példa: a lány a bugyi levétele után úgy döntött, mégsem akarja és inkább a dinnyét egyétek meg. Míg az első szelettel végzel, addig ő egyenként kapirgálja ki a magokat az oldalából, amelyek fél perces időközönként, kvázi ritmusosan koppannak a tányéron. Részedről döbbent, néma csend, a csaj teljes beleéléssel kapirgál. Míg megeszi, te már el is döntöd, hogy soha többet nem akarod látni.

Két megtörtént eset, jó példák:

Nagyon reméljük, hogy e blog olvasói szexuálisan felvilágosult és élénk fantáziával rendelkező emberek, akiknek nem kell mindent a szájába rágni. (Éééérted, a szájába rágni...) De mivel nem lehet mindenki ilyen, ezért.

  • Kedves júliusi délután, huszonévesen, a szexuálisan túlfűtött, 19 éves barátnővel. Szünidő, unatkozás. Van otthon kemény húsú cseresznye, amit az ágyban fogyasztotok el, kevés ruhában, mert nagyon meleg van.
  • Mindig is ki akartad próbálni, tényleg befér-e egy uborka és a szexuálisan túlfűtött szeretődbe, aki minden este azt várja, milyen új ötlettel állsz elő. Hazafelé veszel egy kígyóuborkát. Végül annyira vastagra sikerül, hogy meg se próbálod beleerőltetni, de ettől mindketten annyira felizgultok, hogy a KDNP frakciója végül gratuláló levelet küld.

Jó étvágyat kívánunk!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legenykonyha2.blog.hu/api/trackback/id/tr974522192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kurtvonnegutemailcime 2012.05.26. 13:47:42

szerintem eköré alapíthatnánk egy vallást is. michelle wild játszhatná szűz máriát.
süti beállítások módosítása